Tips & Tricks

GIRL BOSS beauty hacks 💋

Oavsett vad du gör, gör det alltid som en girl boss! Vårt bästa knep för en riktig power-makeup är att satsa på ett statementläppstift. Stay bossy!

Fierce & fun lips
Vår snabbaste quick fix är att satsa på ett statementläppstift. Som i ett trollslag har du fått en mer bossig look! För att få Rubys bronziga look, börja med att applicera en flytande foundation över hela ansiktet och dölj ojämnheter med concealer. Lägg ett brunrosa rouge på kinderna, toppa med en bronzer som du även borstar lätt över panna, näsrygg och hakspets. Använd en ljus och en mörk brunrosa skimrande ögonskugga.

Beauty Hack #1
Använd ditt bästa läppstift för att ge färg åt kinderna! Dutta lätt på kindbenens högsta punkt och blanda ut med hjälp av finger- topparna, precis som ett krämrouge.

Börja med att lägga den ljusa ögonskuggan över hela ögonlocket och markera den yttre globlinjen med den mörka skuggan. Lägg även den mörka skuggan under ögat. Rama in ögonen med en svart volymmascara och en svart kajal på vattenlinjen. Forma ögonbrynen med en ögonbrynsgel.

Beauty Hack #2
Fnasiga läppar? Använd en ren mascaraborste för att ge läpparna en lätt peeling. För extra effekt, blanda en klick läppbalsam och socker för en naturlig skrubb. Skölj med varmt vatten och torka varsamt med en frottéhandduk.

Måla läpparna med Doucce Relentless Matte Lip Crayon ”Winterberry” (eller ett annat mörkrött läppstift) med hjälp av en liten borste, börja med konturerna och fyll sedan i färgen. Applicera en skimrande highlighter precis på kindernas högsta punkt, under ögonbrynen och i ögonvrån.

Avsluta med att ta en stor puderborste och svep lätt Luna By Luna Cosmetics Loose Translucent Powder över hela ansiktet för en makeup som håller hela dagen.

Natural waves
Ett snyggt och avslappnat lockigt svall är enkelt att fixa och fungerar i nästan alla sammanhang. Börja med att spraya ditt torra hår med en värmeskyddande spray. Dela upp håret i sektioner och börja locka med en locktång, välj en lite tjockare tång för att få stora, mjuka lockar. Vi har använt en stor konformad wand. Vinkla locktången nedåt och linda tunna slingor av håret runt den. Variera hållet du lindar lockarna för en mer slarvig lock, närmast ansiktet formar vi lockarna utåt. Fixera varje hårslinga med hårspray och låt svalna, kamma därefter igenom håret för att mer slarvigt resultat och dra fingrarna igenom håret.

Beauty Hack #3
Gör ditt läppstift extra longlasting med transparent puder. Applicera läppstiftet, ta en näsduk och håll över munnen. Svep över med en puderborste för att ”låsa” in färgen. Bara en mindre mängd kommer att nå läpparna genom näsduken.

Statement nudes
Visst kan du göra ett statement med nudefärger! Beigerosa Wet N Wild Liquid Matte Lipstick “Rebel Rose” är allt annat än tråkig. Den här högpigmenterade, matta läppfärgen framhäver dina läppar och ger en långvarig färg med en fjäderlätt formula. Några glossies får testa!

Beauty Hack #4
Slipp läppstift på tänderna genom att ta ett rent finger och linda en servett eller ansiktswipe runt. Stoppa in fingret i munnen och omslut. All överflödig färg hamnar på pappret!

 

Text Stina Ljungmark



Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert