Tips & Tricks

5 x tillfällen då WIPES är ett måste!

Wipes är ett givet måste för varje girl boss på språng. Satsa på smarta rengöringsservetter som både fräschar upp huden och motverkar orenheter!

I MÅNGA SITUATIONER har wipes räddat dagen för oss. Men det är verkligen skillnad på wipes och wipes. Satsa på rengöringsservetter som skonsamt rengör huden på djupet utan att rubba hudens naturliga fuktbalans. Neutrogena® Visibly Clear® Pink Grapefruit Facial Cleansing Wipes (49 kr/25 st) är mjuka rengöringsservetter för ansiktet som tar bort smuts, orenheter och makeup utan att torka ut huden.

Med en fräsch doft av rosa grapefruit rengör de huden samtidigt som salicylsyra hjälper till att rengöra porerna på djupet. Syran verkar antiinflammatoriskt och hjälper till att exfoliera huden.De är smidiga att använda. Veckla ut rengöringsservetten och torka försiktigt rent ansiktet tills smuts, makeup och orenheter försvunnit, undvik det känsliga området kring ögonen. Klart!  Och du, fet hud har inget med ålder att göra. Dessa wipes passar perfekt för alla som vill fräscha upp ansiktet och samtidigt motverka pormaskar, finnar och glansig hud.

1. PÅ RESAN
Alla som tillbringat många timmar på resande fot kan skriva under att man efter ett tag börjar att känna sig mindre fräsch. Ha som vana att alltid packa ner rengöringsservetter i hand- väskan för en snabb uppfräschning under eller efter resan.

2. I STUGAN
Att släppa det moderna livets bekvämligheter för en stund är härligt, men hygienen vill vi inte gärna tumma på. När vi befinner oss i en pittoresk fjällstuga utan vatten är Neutrogena® Visibly Clear® Pink Grapefruit Facial Cleansing Wipes oumbärliga, denna smarta rengörings- produkt med salicylsyra som rengör huden på djupet!

3. INNAN (OCH EFTER) AW:N
En heldag på jobbet kan göra vilken girl boss som helst trött och glåmig. Ge huden en ny omstart och tvätta bort dagens smink innan du lägger på kvällsmakeupen. Din hud kommer att tacka dig! När du väl sminkar av dig inför natten är det dags att plocka fram dina wipes igen. Vanlig rengöring med vatten rår sällan på den allra envisaste makeupen. När du verkligen vill få bort alla spår av din sotning är wipes oslagbara. Du behöver inte gnugga utan stryk försiktigt på huden och låt rengöringen som finns i servetten göra jobbet.

4. PÅ GYMMET
Att svettas så att mascaran rinner är ingen hit, hellre träning med ett fräscht ansikte. Självklart har vi med oss wipes till gymmet för att slippa se ut som en tvättbjörn på spinningpasset. De är också fantastiska för att rengöra ansiktet från svett och orenheter efter träningen. Visibly Clear® Pink Grapefruit Facial Cleansing Wipes är perfekta för att motverka finnar och orenhet- er som kan uppstå om huden inte rengörs från svett.

5. PÅ SPRÅNG
Ett paket wipes i handväskan är en bra försäkring för att alltid känna sig fräsch on-the-go. Lika bra mot mascarakladd som smutsiga fingrar. Ett tips! Om du vill fräscha upp huden men inte vill förstöra din makeup, pressa den utvecklade ansiktsservetten med ett lätt tryck mot ansiktet för att snabbt ge huden förnyad lyster. Bättra på sminket vid behov.

 

Text Stina Ljungmark Bilder PinterestOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert