Tips & Tricks

Mixa & matcha dig till det perfekta vårsvallet

Har du skadat, torrt eller frissigt hår? Bli boss över ditt hår – låt oss guida dig till rätt produkt för just din individuella hårtyp!

Ditt hår är unikt och det finns nästintill oändligt många olika hårvårdsprodukter tillgängliga i dag. Det kan vara lite av en djungel att hitta rätt produkt för just ditt hår. Varje hår har sitt specifika behov och vi har alla olika önskemål och förväntningar på våra produkter. Faktum är att vårt hår till och med varierar från dag till dag, vem har inte haft en dålig hårdag där frisyren vägrar samarbeta?

Vi behöver flexibla produkter som kan mixas och matchas för att skapa ett individanpassat system – det är här beology kommer in!

Varför beology? Till att börja med så är det Schwarzkopfs första premiumlinje, utvecklad med naturliga ingredienser baserade på de senaste innovationerna. Formulan i beology innehåller djuphavsextrakt med antioxidantalger som ger håret intensiv näring. Resultatet blir ett återfuktat och smidigt hår.

Produktlinjerna kan kombineras för att sätta samman ett skräddarsytt hårvårdssystem anpassat för ditt hårvårdsbehov och din livsstil. Varje produkt är tydligt märkt med ett av fyra steg: Cleanse, Care, Deep Treatment och Special Treatment. Allt med underbart fräscha dofter av friska havsvindar samt blommiga doftnoter av jasmin, hyacint, cederträ och vanilj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om du har skadat hår…
…testa beology Repair (röd) för att fylla på håret med reparerande proteiner och återuppbygga det skadade hårets struktur för ett glänsande, friskt resultat.

Om du har torrt hår…
…testa beology Moisture (blå) som i flera steg återfuktar håret intensivt, mjukgör och tillför en viktlös fräschör.

Om du har frissigt hår…
…testa beology Smoothing (grön) som förseglar de yttre hårfibrerna och tämjer ostyrigt hår – även i hög luftfuktighet – för en frissfri look.

Du som har rakt hår kan kombinera samtliga linjer. Satsa på en vårdande rutin med Repair Shampoo, Conditioner och Mask samt boosta med Smoothing Heat Protect Spray. För dagar då du vill fräscha upp håret snabbt kan du använda en lätt rutin med Smoothing Cleansing Conditioner och Repair Bi-Serum.

Du som har tjockt och lockigt hår som känns torrt kan testa att kombinera Moisture Shampoo och Conditioner samt Repair Bi-Serum. Använd en extra vårdande rutin 1-2 gånger i veckan med Repair Shampoo, Mouisture Mask och Smoothing Heat Protect Spray, för att tillföra ytterligare näring och fukt till håret.

I månadens Glossybox får några glossies testa Daily Moisture Essence Spray (179 kr/150 ml), den perfekta on-the-go-produkten som ger ditt hår både glans och fukt med en härlig doft. En quick-fix mot dåliga hårdagar och ett måste för varje girl boss på språng!

Text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert