Tips & Tricks

How to: styla med torrschampo!

Torrschampo är hjälteprodukten som räddar frisyren mellan hårtvättarna. Men det är också en supersmart stylingprodukt som ger håret härlig volym.

Torrschampo är mer än bara en smart produkt att använda mellan hårtvättarna. Med rätt produkt kan du få ett hår som är mer lättarbetat och enklare att styla. Torrschampo suger upp oljan i håret som plattar ner frisyren, på så sätt kan håret få mer volym med torrschampo. Om ditt hår är väldigt fint och glansigt kan du med fördel använda torrschampo i nytvättat hår för att få den där härliga ”dagen-efter-tvätt”-känslan.

Fixa den rätta volymen med Liance Professional Booster (49 kr/200 ml). Detta torrschampo är räddaren i nöden för dig med tunt eller platt hår, med Booster får du enkelt volym och stadga. Den finns också i ett mindre format (29 kr/80 ml) som några glossies får testa – perfekt att ta med i väskan! Torrschampot från Liance Professional är svensktillverkat, håller hög kvalitet och är utvecklat av experter på hår. Alla deras torrschampon är veganska och cruelty-free samt framtagna med minsta möjliga miljöpåverkan.


Med torrschampo fräschar du snabbt och enkelt upp håret mellan tvättarna. Perfekt under vinterhalvåret då du inte bör tvätta håret för ofta eftersom det sköljer bort kroppens egna oljor och gör håret torrt. Använd torrschampo en gång mellan de vanliga hårtvättarna, om du använder det oftare än så kan hårbotten och håret bli för torrt. Missa inte Liance Professionals tips på nästa sida för att använda torrschampo på bästa sätt.

 

Text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert