Spoiler

Boss ladyn Danijela Pavlica delar sitt #glossymoment (spoiler alert!)

En prenumeration på Glossybox är perfekt för alla boss ladys som roddar med allt från jobb, skola, vänner, familj och intressen – men som ändå vill kunna unna sig vardagslyx i skönhetsform!

Vi lät bossladyn Danijela Pavlica dela sitt #glossymoment där hon unboxar marsboxen GIRL BOSS (klick!). Utöver sitt jobb som influencer där Danijela både bloggar, Instagramar och tillsammans med Kenza driver podden ”När livet händer” är hon dessutom nybliven mamma. Vad passar bättre än att få ett lyxigt paket levererat direkt hem i brevlådan med massa spännande skönhetsprodukter när schemat är fullspäckat?

Vill du också bli en glossie för endast 159 kronor i månaden? Klicka här!

I månadens Glossybox får alla prenumeranter The Body Shops klassiska Body Butter i den nu helt veganska doften Shea. Denna underbara hudkräm doftar inte bara himmelskt – den är dessutom intensivt återfuktande och gör huden silkeslen i ett kick.

Alla glossies får dessutom testa Luna by Luna Cosmetics transparenta fixeringspuder som håller sminket på plats, absorberar överflödiga oljor och håller huden matt hela dagen. För vilken girl boss har tid att bättra på sminket? På tal om tid – älskar du också att vänta på att nagellacket ska torka? Nja, tänkte väl det. Just därför får du som prenumerant en riktig superprodukt från Color Club! Fördela en av de innovativa dropparna över varje nagel efter din manikyr, så torkar lacket på bara någon minut. Denna box får du bara inte missa!

Bli en glossie du med! Beställ hem marsboxen här. 

 Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert