Tips & Tricks

För dig som älskar din hud!

Torr, stramande vinterhud gör ingen glad. Välj produkter som huden älskar och som får dig att älska din hud. Glossyfavoriten Cetaphil vet vad huden behöver.

Huden är viktig för hur vi mår och känner oss. Tyvärr är det inte alltid som vi älskar vår hud. Torr, stramande, kliande och fjällande hud är särskilt vanligt på vinterhalvåret då luften är torrare både utomhus och inomhus. De ständiga temperaturskiftningarna är också en påfrestning.

Nu är det a och o att ta hand om huden för att inte hamna i en ond cirkel av torrhet. Händer, fötter, armbågar, smalben och knän är särskilt utsatta områden där huden ofta blir extra torr och irriterad. Efter duschen känns huden ofta torr och stram, eftersom vatten är uttorkande. Behåll hudens smidighet genom att använda milda duschprodukter och smörja in dig efteråt, gärna medan huden fortfarande är lite fuktig.

Glossy-favoriten Cetaphils produkter har en kliniskt bevisad effekt och rekommenderas av hudläkare. Den här månaden får några testa Cetaphil Gentle Skin Cleanser, en mild ansiktsrengöring som passar alla hudtyper, även känslig hud. Den här storsäljaren är perfekt för daglig rengöring och makeupborttagning samtidigt som hudens naturliga skyddsbarriär bevaras. Det som är unikt med Gentle Skin Cleanser är att den är så mild att den inte ens behöver sköljas bort, du kan bara torka av den med en bomullsrondell och därefter fortsätta med resten av din hudvårdsrutin.

Cetaphil Gentle Skin Cleanser, 119 kr/236 ml. Finns att köpa på apotek och Åhléns!

Cetaphil får alltid högt betyg av er glossies, hela 8 av 10 Glossybox-prenumeranter vill rekommendera varumärket till en vän!

 

Text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert