Allmänt

Decléor: hudvård för alla sinnen

Skäm bort alla dina sinnen med naturlig hudvård från Decléor. Med kosmetisk aromaterapi och eteriska oljor har det franska märket erövrat våra hjärtan.

Franska hudvårdsvarumärket Decléor har alltid använt naturliga ingredienser i sina produkter och är ledande inom aromaterapi. Företaget grundades av Solange Dessimoulie i Paris 1974 och har sedan dess blivit en pionjär inom kosmetisk aromaterapi. Med användningen av eteriska oljor och aromaterapi har produkterna inte bara en positiv effekt på din hud, utan också ditt sinne. Skönhet och välbefinnande är sammanflätade och Decléor erbjuder en unik sensorisk upplevelse som ökar hudens naturliga hälsa och utstrålning. Decléors hudvårdsserier är baserade på eteriska oljor vilket gör dem till ett naturligt hudvårdsval. Lika viktigt som kosmetiska resultat är komfort och välbefinnande, något som är centralt hos Decléor. De blandar sina eteriska oljor med noggrann precision för att ge ett skräddarsytt svar på var och en av hudens specifika behov.

Decléors team av forskare arbetar ständigt med att ta nya och ovanliga botaniska och växtbaserade ingredienser. De har testat otaliga kombinationer av oljor för att hitta den mest effektiva cocktailen av ingredienser. Ett team av skönhetsspecialister testar varje textur, varje doft och varje applikation för att dubbelkontrollera att produkten är perfekt för sitt ändamål och inte är irriterande för huden.

Som ett resultat av deras konstanta strävande att få de renaste och mest effektiva högkvalitativa eteriska oljorna samarbetar de med branschens mest välrenommerade leverantörer. Aromaterapi utnyttjar det allra bästa naturen har att erbjuda. Aromatiska växter kan hittas överallt i världen och nästan alla delar av växten kan ge eteriska oljor, inklusive blommor, frön, löv, bark, rot och harts. Endast en av tio växter kan producera eteriska oljor. De hjälper växten att undvika sjukdom, läka och försvara sig själv. Eftersom eteriska oljor utvinns från de starkaste plantorna är de otroligt kraftfulla och kända för att nå djupt ner i hudens lager. Rördelarna når inte bara huden du ser idag – utan även morgondagens hud.

Text Stina Ljungmark

Inga taggarOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert