Spoiler

Bästsäljaren som ger flirtiga fransar

Sätt fransarna i fokus för en extra intensiv blick i kärlekens månad. Vi satsar på Cliniques bästsäljande High Impact Mascara. Med längd, volym och intensiv svärta blir fransarna förföriskt vackra.

En blick kan säga mer än tusen ord. Sätt ögonen i fokus genom att skruva upp volym och längd för varenda frans. Cliniques hyllade High Impact Mascara (235 kr/7 ml) ger omedelbart fransarna en intensivt, djup färg med en lyxig finish. I månadens box får några glossies testa denna favorit.

Det som är unikt för High Impact Mascara är att den är otroligt mångsidig och kan användas dag som kväll. Ett lager ger naturligt definierade fransar på dagen. Den kan byggas upp med fler lager för att ge en dramatisk look till kvällen.

Lägg särskilt fokus på fransarna i yttre ögonvrån för en extra flirtig look! Missa inte att applicera mascara även på nedre fransraden för en mer effektfull inramning. Borsten tillåter dig att skapa mycket volym utan att ge klumpar. Den fångar upp varje frans och fördelar mascaran jämnt över ögonfransarna. De känns fortfarande mjuka och smidiga efter användning tack vare de vårdande ingredienserna. Några glossies fick testa i februariboxen (slutsåld)! 

Bli en glossie du med!
Klicka HÄR för att få hem fem skönhetsprodukter för endast 159 kronor.

 

Bilder Pinterest text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert