Spoiler

Sheetmasktrenden blev precis ännu bättre!

Lev livet men glöm inte bort huden! MaskerAides sheetmasks innehåller ingredienser som huden älskar och det finns en mask för varje tillfälle.

LOVE YOUR SKIN, do your own thing! Ta livet med en klackspark, men var gravallvarlig när du väljer hudvård. Det är MaskerAides devis – och vi kan inte annat än att hålla med! MaskerAide är fast beslutna om att skapa produkter som passar din hud och din livsstil så att du kan ha kul och njuta till fullo. Deras färgstarka produkter med glimten i ögat har charmat hela världen, men om du tror att produkterna inte är helt seriösa tar du fel. Bakom den lekfulla ytan döljer sig hudvård av högsta kvalitet. Alla produkter är fria från parabener, mineraloljor, sulfater, ftalater och bensofoner.

”Bakom den lekfulla ytan döljer sig hudvård av högsta kvalitet.”

MaskerAide strävar alltid efter att skapa kvalitativa, säkra och innovativa produkter. De är aldrig testade på djur och MaskerAide är en del av PETA:s ”Beauty Without Bunnies”-program. MaskerAide designas i Kanada och tillverkas i Sydkorea. De säger själva att kombinationan av det mångsidiga och multikulturella Kanada och de ständigt nyskapande K-beautytrenderna från Sydkorea står för inspirationen bakom varje enskild produkt.

Månadens kärleksfulla box innehåller givetvis en sheetmask – produkten som vi älskar och inte kan få nog av! MaskerAide har skräddarsydda masker för att hjälpa dig i varje situation. Bli en glossie du med för endast 159 kr/månad – klicka här!💋


ALL NIGHTER Hydrating Sheet Mask
Återfuktande mask som återställer och fräschar huden. Oavsett om du var uppe hela natten för att studera, dansa eller natta småbarn är detta masken för dig. Med den här masken är du redo att möta morgondagen med ett leende!


BEAUTY REST’ORE Restore, Nourish & Relax
Förbered dig på en skönhetssömn med en superåterfuktande formula med bland annat gröna alger och Vitamin E. Masken innehåller lavendelolja och har en kylande effekt som gör att ansiktsmusklerna slappnar av – perfekt efter en stressig dag. Dröm sött!


DETOX DIVA Cleanse, Exfoliate & Detoxify
Renande mask som minimerar porer, absorberer orenheter och skyddar huden utan att rubba dess balans. Kinesiska plommon, jordgubbar och extrakt från citroner tar försiktigt bort döda hudceller och lämnar huden ren och med förnyad lyster.


I DON’T WANNA GROW UP Lift, Firm & Soften Lines
Förebygg och bekämpa ålderstecken samtidigt som huden vårdas. Få en dos av föryngrande ingredienser med naturlig ylang-ylangolja, arganolja, Vitamin E, hydrolyserat kollagen och elastin. Minska dina fina linjer och få ungdomlig glöd!


PRE PARTY PREP Brighten, Prime & Energize
Bli redo för festen och skapa en perfekt bas för din makeup. Det silkeslena, lätta serumet innehåller naturlig apelsin- och arganolja. Extrakt från superfrukt, ris och honung återfuktar och ger lyster. Huden får en sammetslen finish!

 

Text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert