Spoiler

Sommarkänsla mitt i vintern

Njut av en väldoftande duschkräm med naturliga växtektrakt. Original Source gör duschstunden till en exotisk spastund!

Få semesterkänsla mitt i vintern och dröm dig bort till varmare breddgrader med de väldoftande duschkrämerna från Original Source. Varje flaska väcker dina sinnen med hjälp av 100 procent naturliga växtextrakt och doftämnen. Avnjut en tropisk spastund långt bortom kylan utomhus. Samtliga av Original Source produkter är skapade med hänsyn till djur och miljö.

Produkterna är helt veganska och bär Vegan-märkningen, som är en garanti för att produkterna är cruelty-free och att de inte innehåller några animaliska ingredienser. Duschkrämerna från Original Source (25 kr/250 ml) finns i en uppsjö av spännande doftkombinationer. Nedan berättar vi om fyra av våra favoriter!

Fyra fruktiga favoriter

Psst! Just nu har du chansen att vinna ett kit med samtliga duschkrämer – klicka här för att tävla!


1. LEMON & TEA TREE
Få en fräsch kick av en energigivande kombination citron och tea tree-olja. En uppfriskande favorit när du vill vakna till på morgonen.


2. MANGO
Upplev en tropisk känsla med ljuvlig mango! Flaskan är fylld med en fuktig exotisk cocktail av sex olika natur- och fruktoljor.


3. VANILJ & HALLON
Tänk dig doften av solmogna hallon blandat med söt vanilj. Resultatet blir en vårdande duschgel som lämnar huden mjuk och väldoftande.


4. RABARBER & HALLON
Fyra eteriska oljor ger en fräsch och mild doft av rabarber och hallon. En behagligt söt somrig doft du vill behålla året runt!


*Tävlingen avslutas 29/1, vinnaren kontaktas i DM

Text Stina Ljungmark

Inga taggarOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert