Spoiler

Nästa hypade K-Beauty-trend är här!

Trötta ögon? Du är inte ensam. Nästa asiatiska skönhetshype är sheetmasker anpassade för den känsliga huden runt ögonen. Dessa supersmarta masker är fyllda till bredden med vårdande ingredienser som ger en piggare blick.

Det är ingen hemlighet att vi älskar sheetmasker och det senaste nytillskottet är små serumindränkta masker anpassade för den tunna huden runt ögonen. Ögonmaskerna härstammar precis som dess föregångare från Asien, men i stället för att täcka hela ansiktet är de utvecklade för att målinriktat vårda ögonområdet.

Ögonmaskerna från Garnier Skin Active får dig att se pigg ut med en avkylande effekt och hudens temperatur minskar med -4°C efter användning. TIPS! Förvara maskerna i kylskåpet för en extra sval känsla och en vaken blick!

Ögonmaskerna passar perfekt in i våra fullspäckade liv. Det är enkelt att multitaska och snabbt applicera en ögonmask samtidigt som du torkar håret eller smörjer in kroppen. För att få en lyxig spa-känsla är det underbart att sjunka ner i ett varmt bad, tända levande ljus och låta ögonmasken verka. De tar nästintill noll plats i handbagaget och är därför perfekta för att ge en snabb uppfräschning på resan.

Garnier Skin Active har lanserat Moisture Bomb Eye Tissue Mask för att täcka våra olika behov. Coconut Water & Hyaluronic Acid är inriktad på att minska fina linjer medan Orange Juice & Hyaluronic Acid gör under för puffiga ögon. Några glossies fick testa dessa godbitar i januariboxen (slutsåld)!

Testa! Applicera masken på ren hud. Släta ut duken för att försäkra att produkten har kontakt med huden. Dra bort skyddsfilmen och sätt på plats. Låt verka i 15 minuter. Dra av masken och klappa försiktigt in överflödig produkt i huden, eller ta bort med en bomullsrondell.


Bli en glossie du med! Starta din prenumeration idag –
din första box har ett värde över 800 kr och innehåller fem omtycka produkter (bland annat från PIXI Beauty!) 
Klicka här för att beställa!

 

 

Text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert