Tips & Tricks

It’s a look: Winter Nudes

En makeup i hudnära toner är alltid rätt. Så här enkelt fixar du själv vinterns snyggaste nude-look!

1. Hudvård är a och o för all makeup. Sminket kommer inte att se bra ut om huden är torr och fnasig. Börja med att göra din hudvårdsrutin och låt fuktkrämen sjunka in och torka innan du sätter igång med makeup. Täck ojämnheter och mörka ringar under ögonen med concealer, applicera därefter foundation med hjälp av en pensel eller beauty blender. Tänk på att bara ha foundation där du behöver det, för att jämna till hudtonen. Lägg ett brunrosa rouge med lätta svepande drag ovanpå kindbenen.

2. Lägg en guldbeige ögonskugga över hela ögonlocket. Applicera en brun skugga vid globlinjen för att ge djup åt ögat. Böj fransarna och applicera ett lager mascara. För att ge ögat en mjuk inramning kan du lägga en mörkbrun skugga närmast franslinjen.

3. Fyll i ögonbrynen med en ögonbrynspenna. Måla små strån för en naturlig look och borsta igenom brynen. Ge ansiktet extra glow genom att dutta på lite flytande highlighter precis under ögonlocket och vid innersta ögonvrån, ovanför kindbenen, på näsryggen, i amorbågen och på hakspetsen.

4. Avsluta med ett halvtransparent rosa läppglans och matcha med ett rosa nagellack. Klart!


Produktlista:
1. Max Factor, Volume Infusion Mascara, 179 kr.
2. Maybelline, Fit Me Concealer, 99 kr.
3. Shiseido, Synchro Glow Foundation, 480 kr.
4. IDUN Minerals, Lipgloss, 175 kr.
5. L’Oréal Paris, Glow Mon Amour Highlighting Drops, 189 kr.
6. IsaDora, Wonder Nail, 79 kr.
7. Lumene, Nordic Noir Eyeshadow Palette, 219 kr.
8. Anastasia, Brow Pencil, 235 kr.

 

Text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert