Tips & Tricks

Säkra din festoutfit med Freebra of Sweden


Aldrig mer garderobspanik! Ladda inför årets partysäsong utan att låta fel underkläder hindra dig från att bära de plagg du vill. Freebra of Sweden har en smart lösning för varje stylingproblem.

Årets stora festsäsong är här och med den kommer också alla dessa klädval. Smala eller inga axelband? Öppen rygg? Djup urringning? Transparent tyg? Det finns många plagg som vi på rutin ratar eftersom de får oss att känna oss obekväma eller osäkra. Men det finns otaliga möjligheter bortom de traditionella underkläderna som både underlättar stylingen och får kläderna att sitta på plats, snyggare än någonsin.

Styla din festlook utan begränsningar!

Freebra of Sweden grundades 2005 och sedan dess har sortimentet vuxit till att omfatta ett brett utbud som löser alla dina garderobsproblem. Oavsett om det gäller ett speciellt tillfälle eller vardagsstyling så har Freebra något för dig. Komfort och kvalitet är viktigt eftersom många av Freebras produkter fäster direkt på huden.

Det stora utbudet omfattar bland annat axelbands- och rygglösa bh:ar för en nästintill osynlig look, bh-accessoarer som modifierar din bh för en skräddarsydd känsla, tejp som håller plaggen på plats, Lift And Boost-produkter som ger dig ett omedelbart lyft samt nipple covers för de tillfällen när du vill skippa bh:n utan att visa för mycket. Perfekt för att styla din jul- och nyårslook utan några begränsningar!

Text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert