Tips & Tricks

Maria Nilas Nylansering Får Håret Att Torka Snabbare


Maria
Nila är långt ifrån ett företag bland alla andra. När du väljer Maria Nila, väljer du djurvänliga och färgbevarande hårvårdsprodukter närproducerade i Sverige. Omtanken för djuren, naturen och omvärlden genomsyrar hela företaget.

Alla produkter är 100 % veganska samt cruelty free-certifierade av tre oberoende organisationer; PETA, Leaping Bunny och Vegan Society.Kemisterna som utvecklar produkterna använder bara ingredienser av högsta kvalitet för att innehållet ska vara skonsamt mot hår, djur och natur. Förpackningarna är klimatkompenserade och för varje Maria Nila-produkt som säljs planteras ett nytt träd i Sydamerika. Samtliga produkter i Maria Nilas sortiment är tillverkade i den egna fabriken utanför Helsingborg i Sverige.


I decemberboxen (slutsåld) fick alla glossies testa nya Quick Dry Heat Spray – ett värmeskydd som du sprayar innan du ska föna och styla håret. Sprayen är perfekt för dig som har bråttom och vill att håret ska torka snabbt. En sann räddare i nöden när du snabbt behöver fixa festhåret! Ett stort plus är att sprayen dessutom doftar helt magiskt.

Sprayen innehåller vattenavvisande ingredienser som ger en snabbtorkande effekt. Den tillför glans och . Colour Guard Complex skyddar håret mot UV-strålning och fria radikaler. För bästa resultat, applicera i fuktigt hår och föna torrt. Styla därefter håret så som du vill ha det!

Maria Nila, Quick Dry Heat Spray, 229 kr/150 m

 

Vill du också prenumerera på Glossybox? Klicka här💋

 

Text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert