Tips & Tricks

Festlooker Du Vill Testa Inför Nyår

All We Want For Christmas Is…
A Flawless Hairdo!

Satsa på något nytt inför årets sista festhögtider! Vi har samlat ihop 8 enkla och supersnygga frisyrer som låter dig tjuvstarta 2019s stora hårtrender redan nu. Förbered dig på att glänsa på julminglet såväl som under fyrverkerierna vid 12-slaget!


Instagramfashionistan Julie Sarina var en av de första att omfamna trenden med hair clips. Hur snygg är inte denna ”wet look”?! 2019 kommer vi definitivt se mer av strassprydda håraccessoarer -och här går vi efter mottot less is bore! För maxad trendfaktor: styla håret i en ”slicked” sidbena och fäst dina hair clips på ena sidan över örat.

Came through drippin’! Någon annan som fattat grejen är australiensiska entreprenören @elle_ferguson.


Festsnygg snabbt och enkelt? Satsa på att diadem!

Blingbling! Gigi Hadid matchar frisyr med guldsmycken i size: extra.


Har du några (tusen…) kronor kvar efter julklappsshoppingen? Gör en fashion-fläta á la Gucci.

So slick! Zendaya sätter ribban högt med en trendigt låg pony tail. Låt benan vara slickad och tofsen avslappnat rufsig för en perfekt sofistikerad partyfrisyr.

Peach, Please! 2018 var året då allt fler vågade sig på pastelliga hårfärger. Den färgglada hypen följer lyckligtvis med in i 2019! Satsa på en färgbomb från Maria Nila (länk!) som samtidigt vårdar håret för bästa resultat.


The Perfect Messy Bun –
föredrar du uppsatt framför utsläppt? Locka håret och sätt upp det i en lös bulle – pilla ut några slingor längst fram för en mer avslappnad look. Den perfekta frisyren att matcha med smycken och mer uppstyrda outfits.

Men som alltid –  viktigast av allt: be glossy, be YOU!

 

Prenumerera på Glossybox? 💋Klicka här!

Bilder Pinterest, Instagram (@gigihadid, @sincerelyjules, @popsugarbeauty), GiphyOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert