Tips & Tricks

Calvin Klein Women Frontas Av Lupita Nyong’o Och Saoirse Ronan

Calvin Klein lanserar Women – en ny feminin doft där den moderna kvinnligheten står i fokus. Kampanjen är en hyllning till kvinnor av kvinnor och frontas av två av Hollywoods största talanger: Lupita Nyong’o och Saoirse Ronan.

Calvin Kleins ikoniska doftportfölj erbjuder något för alla och tilltalar både kvinnor och män. Som ett av världens största och mest välkända dofthus är märket en symbol för modern amerikansk urban kultur. Vår nya älsklingsdoft är Calvin Kleins nylanserade Women (630 kr/30 ml). Det är en feminin doft med en touch av sensualitet, en okonventionellt fräsch och träig doft skapad för kvinnor. Den ljusa och aromatiskt blommiga friskheten möter en modern beroendeframkallande blandning av tränoter. Apelsinblommans lätthet mixas med sensualism från eukalyptusblad. Resultatet blir en unik doft utan gränser.

Toppnot: Eukalyptus Hjärtnot: Apelsinblomma Basnot: Cederträ från Alaska

Inspirationen bakom Women (som några glossies fick testa i decemberboxen!) är precis som namnet indikerar: kvinnor. Inte kvinnor som en utan som många, en grupp av individer där alla har sin egen distinkta röst och unika jag. Den mångfacetterade tolkningen av femininitet i dag och den kollektiva individualitet som förenar alla kvinnor. Women är den första doften som Raf Simons, kreativ chef för Calvin Klein, har skapat och den speglar en ny era.

Kampanjen är en hyllning till kvinnor av kvinnor. Anne Colliers fotografiska konstverk pryder både förpackningen och den stilrena flakongen. ”När jag närmade mig kampanjen för Calvin Klein Women var jag nyfiken på om det var möjligt att skapa en annan typ av bild: en bild som var både självsäker och empatisk, där kvinnorna skulle kunna formulera och återspegla sina egna identiteter”, säger Anne Collier.

Kampanjen frontas av två tongivande kvinnor som bidrar till att forma ett nytt Hollywood- landskap: Lupita Nyong’o och Saoirse Ronan. Dessa prisbelönta skådespelare ger röst åt sin generation samtidigt som de hyllas för sin unika talang, kreativitet, intelligens och karaktärsstyrka.

Vill du också prenumerera på Glossybox? Klicka här💋

Text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert