Man

Exforiera Mera Med Clinique For Men

Julklappstips: Ge bort en helt ny grooming-rutin

The Man Box Issue 4 innehåller fem produkter för män för endast 169 kronor!

Det första steget mot en Clean Winter stavas exfoliering! För alla grooming-entusiaster är detta sannolikt en redan lika självklar som ovärderlig del av hudvårdsrutinen. För er andra: förbered er på en fräschare hud än någonsin!

Genom att regelbundet exfoliera huden, det vill säga skrubba ansiktet, får du effektivt bort döda hudceller, överflödigt fett och talg. Huden blir även mer mottaglig för att absorbera din efterföljande ansiktskräm.

I The Man Box Issue 4: Clean Winter får alla testa Clinique for MenTM Face Scrub – som utöver ovanstående egenskaper dessutom verkar mjukgörande på egen hand! Skrubbens skonsamma men effektiva formula förbereder huden för en tät rakning med minimerad risk för sår och irritation. Den innovativa produkten lyfter dessutom hårstråna, vilket minskar risken för obehagliga inåtväxta strån. Perfekt att testa inför din nästa rakning!

Produkten är allergitestad och 100 % parfymfri, vilket gör att den även fungerar fint för känslig hud. Applicera på fuktad hud, inklusive skägg – men undvik den känsliga huden runt ögonen. Massera varsamt in med cirkulära rörelser. Skölj och njut av en nyvunnen fräschhet. Använd 1-2 gånger i veckan.

Vill du beställa säsongens The Man Box eller ge bort den i julklapp?
Klicka här!

Följ @themanbox på Instagram för daglig inspiration och användbara tips.Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert