Spoiler

Sista chansen: Beställ The Glossy Party Och Få Nylansering Från Maria Nila

Sista chansen att beställa decemberboxen!
Vad väntar du på?

Decemberboxen The Glossy Party är snart helt slutsåld (😳)! Passa på att unna dig själv en riktigt härlig julklapp innan det är för sent. Boxen blir din för endast 159 kronor och innehåller fem lyxiga skönhetsprodukter som tar dig från prepp till fest.

Du får bland annat testa Maria Nilas innovativa nylansering Quick Dry Heat Spray: en värmeskyddande spray med vattenavvisande ingredienser som får håret att torka snabbare. Hur bra?! Sprayen innehåller även Maria Nilas unika Colour Guard Complex-formula  som skyddar mot UV-strålning, fria radikaler och som tillför glans i mängder. Givetvis helt vegansk och cruelty-free.

Säkra ditt exemplar av årets sista Glossybox nu – imorgon är det kanske för sent!

💋UPDATE: Decemberboxen är nu slutsåld, men du kan självlart fortfarande bli en glossie. Klicka här!💋

💋UPDATE: Decemberboxen är nu slutsåld, men du kan självlart fortfarande bli en glossie. Klicka här!💋Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert