Tema

✨You’re Invited: The Glossy Party!✨

Welcome To The Glossy Party!

Förbered dig på ett färgsprakande konfettiregn á la GLOSSYBOX! Vi slår klackarna i taket med året sista box The Glossy Party och bjuder vi in till en storslagen fest – och vi har självklart samlat några av våra bästa beauty-vänner! Boxen innehåller ett maxat kit med fem skönhetsprodukter som tar dig från badrummets lyxiga förberedelser till att stråla som festens mittpunkt.

Beställ decemberboxen nu för endast 159 kronor – klicka här💋

Throw kindness around like confetti. Och såklart – stay glossy!

Kom in balans och ladda upp inför festen! Rituals står på listan med sin fantastiska serie The Ritual of Ayurveda. Du får antingen deras härligt skummande shower gel eller lyxiga handkräm. Precis som resten av serien innehåller produkterna rogivande indisk ros och aromatisk sötmandelolja som ger näring och mjukar huden. Detta och mycket mer hittar du i vår julklapp till dig!

Bli GLOSSYBOX-prenumerant idag för endast 159 kr/månad och få decemberboxen som första box. Klicka här!Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert