Allmänt

Throwback: 2018 In Beauty!

Vilket maxat skönhetsår vi haft tillsammans, glossies! 2018 börjar snart lida mot sitt slut och vi tar tillfället i akt och ser tillbaka på det gångna årets boxar. Vi hoppas att ni älskat era boxar lika mycket som vi gjort och att ni hittat flera nya skönhetsfavoriter. Vårt GLOSSYBOX-community växer som bara den och vi är nu större än någonsin! Novemberboxen blev helt slutsåld (!) så se till att prenumerera för att inte gå miste om decemberboxen.
Psst! Kan du urskilja den specialdesignade decemberboxen ovan?🙈🤐

Bli en glossie du med redan idag – klicka här för att beställa en månadsprenumeration för endast 159 kr!

Dela skönhetsglädjen och ge bort GLOSSYBOX i jullapp – beställ ett presentkort här! 


Januariboxen: The Statement Box
Vi inledde året med en riktig kick ass-box! Till ikoniskt rosa The Statement Box handplockade vi produkterna som bidrog till att framhäva och uttrycka din personliga stil och uppmanade alla glossies att fundera över vilket statement ni ville inleda året med. Alla glossies fick testa ett krämigt läppstift från Laqua&CO. i en trendig burgundy-nyans.


Februariboxen: Beauty Crush
Romantiska Beauty Crush blev 2018’s första specialdesignade box! Med denna pionprydda box gjorde vi vårt bästa för att sprida den bästa typen av kärlek, nämligen self-love! En riktig favoritprodukt som alla fick testa i var den hypade ögonskuggspaletten med hela 12 nyanser från Sleek Make Up!


Marsboxen: The Unicorn Box
Den pastelliga boxen The Unicorn Box blev minst sagt en succé! I denna förtrollande box samlade vi produkterna som gör din beautyrutin lite mer lekfull, fantasifull och magisk! Vilken blev din favorit i denna sockersöta (och Instagramvänliga) box? Och vilka mer har sparat den som inredningsdetalj?🙋🏼


Aprilboxen: Hey Beautiful
Så kom äntligen våren – och med den kom även aprilboxen Hey Beautiful, som frontades av Alexandra Nilsson. Vi uppmande till att omdefiniera skönhet och frågade vad begreppet betyder för just dig. I denna box fick alla glossies testa en nylanserad highlighter från makeup-samarbetet ModelCO + Karl Lagerfeld.


Majboxen: The Map Box
Balm Beach, Pink Point eller Perfume Coast – med samlarobjektet The Map Box satte vi nya skönhetsdestinationer på kartan! Alla glossies fick testa på heta beauty-trender från öst till väst såväl som norr till söder: bland annat en K-beauty-inspirerade Konjac sponge och en sheetmask! I samma box gjorde även Therese Lindgrens hyllade varumärke Indy Beauty glossy-premiär.


Juniboxen: Desert Dreams
I juni inspirerade vi till trendiga naturfärger, och gav dig produkterna som fixade looken för sommarens alla utmaningar, oavsett om det var cityhäng, strandsemester eller ett riktigt ökenäventyr som stod på din ‘beauty agenda’! I boxen gömdes bland annat ett setting powder från Manna Kadar som höll sminket på plats även när temperaturen ökade.


Juliboxen: Under The Sea
När solen stekte som mest passade vi på att djupdyka i ett hav av skönhet! Med semestersköna juliboxen Under The Sea gav dig alla förutsättningar för att skapa ditt perfekta beachsvall med Surf Water Hair Spray från Senhor Do Bonfim.


Augustiboxen: Endless Summer
Vi förlängde sommaren med ikoniskt rosa augustiboxen Endless Summer, som vi fyllt med produkterna som gav dig din bästa sensommarlook. Perfekt inför alla härligt ljumma augustikvällar när solen ännu värmde. För att ge ditt sommarglow en sista boost fick du bland annat testa ett smidigt contour-stick från Laritzy Cosmetics.


Septemberboxen: Beauty Circus
GLOSSYBOX Beauty Circus intog stan för att låta dig bli stjärnan i din egen föreställning! Denna färgsprakande box innehöll något för alla looks – oavsett om du valde att gå all in eller föredrar en mer diskret look. Alla glossies fick bland annat testa en sockersött ögonskuggspalett från Trifle Cosmetics, en kolsvart volymmascara från Doucce och ett oemotståndligt rött läppglans från Steve Laurant.


Oktoberboxen: Flawless Fall
I perfekt timing till att löven började falla landade oktoberboxen Flawless Fall i era brevlådor. Boxen innehåll det ultimata beauty-kitet som tog oss igenom hösten med bravur. Alla glossies fick bland annat testa fantastiska The POREfessional Primer från Benefit, som gav oss en riktigt sammetslen hösthud.


Novemberboxen: Blooming Winter
Vi gav er en tidig julklapp i form av blomprydda novemberboxen Blooming Winter, som fick oss att blomma ut och samla energi inför vinterns alla roligheter. I boxen gömde sig flera glossy-nyheter: bland annat ett supertrendigt matt läppglans från hypade HUDA Beauty och en exklusiv limited edition-utgåva från The Body Shop!

December: Stay tuned glossies!😉 Klicka här för att inte missa årets sista box!Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert