Spoiler

Tove Waldemar Unboxar Blooming Winter💄🍂

Ni har sÀkert alla hört om Glossybox, men jag vill ÀndÄ ta upp det sÄ hÀr in pÄ jul. Det Àr ju faktiskt en vÀldigt fin sak att unna sig sjÀlv eller nÄgon annan! Med en prenumeration sÄ fÄr du hem en box i mÄnaden, fylld med 5 olika produkter i bÄde full-size och en mindre storlek.


Ett vĂ€ldigt bra sĂ€tt att hitta nya favoriter i smink och skönhetsvĂ€g! Jag har sjĂ€lv hittat massa nya mĂ€rken och produkter jag aldrig hade hittat annars. Och det kĂ€nns ju sjukt lyxigt att fĂ„ hem en sĂ„n hĂ€r fin box en gĂ„ng i mĂ„naden. Som en julklapp varje mĂ„nad! 🙂


Boxen Àr inte bara fylld med smink utan Àven perfekt för den som Àr intresserad av hÄrprodukter, hudvÄrd osv.

Novemberboxen Àr nu slutsÄld, men du kan sjÀlvklart ÀndÄ bli en glossie du med. Starta din prenumeration idag sÄ blir din första box en ikoniskt rosa GLOSSYBOX fylld med fem av vÄra mest hyllade och Àlskade produkter till ett vÀrde över 800 kronor. Allt för endast 159 kronor i mÄnaden!

Klicka HÄR för att bestĂ€lla.Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert