Allmänt

Räddningen För Din Problemhy


Det finns roligare saker i livet än akne! Hudvårdsprodukterna från Basiderm är speciellt utvecklade för att skonsamt återfukta och rengöra aknebenägen hud.

Känslig, fet och aknebenägen hud kräver särskilt anpassade produkter för att skydda och bibehålla hudens naturliga balans. Basiderm är speciellt framtaget i samarbete med dermatologer för att på ett milt sätt rengöra och återfukta huden samtidigt som sebumnivån kontrolleras. Formulan innehåller avancerad zink, ceramid- och oleosometeknologi samt allantoin och lakritsrotsextrakt. Det är ingredienser som verkar mjukgörande, balanserande och hjälper till att minska talgproduktionen i huden. I novemberboxen fick några glossies testa en av följande två produkter från Basiderm:

OIL CONTROL FOAM WASH (149 kr/235 ml)
Mild och lugnande cleanser som effektivt och skonsamt rengör huden utan att torka ut. Lågt pH bidrar till att bibehålla den normala hudbarriären.

OIL CONTROL DAILY MOISTURIZER (179 kr/50 ml)
Lättabsorberad dagkräm för fet och känslig hud med tendens till finnar. Denna 3‐i‐1 kräm återfuktar, skyddar och motverkar glansig hy samt lämnar huden matt. Det är en av få produkter för aknebenägen hud som innehåller solskyddsfaktor.

För bästa effekt, rengör dagligen med Oil Control Foam Wash morgon och kväll. Behandla med ett receptfritt läkemedel mot akne och återfukta därefter huden med Oil Control Daily Moisturizer. Basiderm finns endast att köpa på apotek.

Text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert