Uncategorised

Tips! Håll Dig Frisk I Vinter❄️

Ge ditt immunförsvar en smartare vitaminboost!

Snön lyser ännu med sin frånvaro, men att vintern är på ingång är trots allt ett ofrånkomligt faktum. Oavsett om man är en vinterälskare som drömmer om pudersnö, skridskor och doftljus, eller kanske snarare känner att man tvingas gå i ofrivilligt ide fram till slutet på mars så är det väl värt att ge sitt immunförsvar lite extra hjälp på traven. Vintersäsongen är som bekant högtid för förkylningar.


Hälsokurer och quick fixes i all ära – i år tar vi på Glossybox den enkla vägen och satsar på ett smartare och mer effektivt sätt att boosta immunförsvaret. A to K är det svenska varumärket som erbjuder ett innovativt sätt att få i sig vitaminer, som förhoppningsvis håller oss både friskare och piggare trots att soltimmarna minskar: nämligen vitaminsprayer. Vitaminer i sprayform är ett smart, enkelt och effektivt sätt att ta sina vitaminer. Studier visar dessutom att D-vitamin i sprayform har nästan dubbelt så hög upptagningsförmåga jämfört med tabletter och kapslar.

A to K beskriver produkterna som ”nästa generations kosttillskott” och vi kan inte annat än att hålla med!

Så, varför sprayform? 

Effektivare upptag i kroppen
Studier visar att Vitamin D i sprayform har 97 procent högre upptagningsförmåga än tabletter och kapslar.

Slipp obehag med stora piller
40 procent upplever obehag inför att svälja stora tabletter eller kapslar, det slipper du helt med vitaminspray.

Smart och enkelt
Vitaminspray är smidigt och enkelt att använda, den är dessutom mer hygienisk och du behöver inget vatten för att ta dina vitaminer.

I novemberboxen fick några glossies testa A to K’s Defence Vitamin Spray, som bland annat innehåller vitamin C och D samt zink som bidrar till att upprätthålla immunsystemets normala funktion. Inte nog med det – Defence innehåller dessutom vitamin B12 och folsyra som både bidrar till minskad trötthet. Ett måste under vintern med, helt enkelt!

Psst! Just nu får du hela 20 % rabatt på produkter från A to K på lyko.se. Koden 20AtoK gäller t.o.m. 31/12!

 

Bilder: PinterestOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert