Uncategorised

Unna Dig Själv Balans I Livet

Barnängen Founded in Stockholm vill uppmuntra oss till att hitta balans i den hektiska vardagen, för att ta hand om oss själva och vår hud. Med produkter som är en kombination av innovation och tradition blir skönhetsrutinen en härlig stund egentid.

Vi är många som kämpar med att hitta balans i våra liv. Men vem säger att en upptagen kvinna inte ska få ta det lugnt? Om du har svårt att hinna med en timme, försök att få till tio minuter.

Hur du tar hand om ditt yttre påverkar också hur du känner dig på insidan.Gör den dagliga skönhetsrutinen till en härlig stund av egentid. Försök att göra varje steg omsorgsfullt och verkligen njuta.

Det har nu gått ett år sedan det nya varumärket Barnängen Founded in Stockholm lanserades. Den moderna versionen av klassiska Barnängen tog steget ut i världen för att uppmuntra kvinnor att leva livet lagom. Begreppet ”lagom” har därefter blivit synonymt med Barnängen Founded in Stockholm. Inte för mycket, inte för lite – precis som du vill ha det!

Barnängen Founded in Stockholm står för en minimalistisk och balanserad livsstil och vill att du ska få vara ditt bästa jag. Förutom att vårda din hud är det produkter som tar hand om hela dig. De ljuvliga produkterna är som balsam för själen! Produkterna är baserade på de senaste moderna innovationerna inom hudvård. Kombinerat med det uråldriga receptet ”cold cream” och naturliga ingredienser är succén ett faktum.

Psst! Du hittar Barnängen Founded in Stockholm på utvalda apotek samt lyko.se

Text Stina Ljungmark

Inga taggarOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert