Tips & Tricks

Sheetmasken: Ett Måste I Din Skönhetsrutin

Få nya produkter har fått ett så snabbt och totalt genomslag som sheetmasken. Och vi förstår varför! Snabbt, smidigt och med omedelbara resultat har sheetmasken fått en självklar plats i vår skönhetsrutin.

Sheetmasken är här för att stanna! När den dök upp som ännu en K-beautytrend för något år sedan hade nog få kunnat förutspå det otroliga genomslaget. Nu har masken blivit en fast punkt i vår skönhetsrutin. Är du också ett fan eller har du ännu inte upptäckt fördelarna? Oavsett vilket så tycker vi att du ska testa BioRepublic SkinCares innovativa sheetmasker. Det lilla amerikanska märket har sin bas i Atlanta och kallar sig själva ”skincare fanatics”.

Grundarna Paolo Mentonelli och Justin Hong bodde i Asien för ett antal år sedan och började importera innovativa hudvårdsprodukter till USA. Bland dessa produkter fanns sheetmasker som då ännu inte fått sitt genombrott i väst. Sheetmaskerna var praktiska och gav verkliga resultat efter bara en kvart. Problemet var innehållet, eftersom maskerna ofta var formulerade med potentiellt skadliga ämnen. Detta problem löste Justin och Paolo genom att grunda skönhetsföretaget BioRepublic SkinCare och börja tillverka sina egna k-beautyinspirerade sheetmasks utan parabener, sulfater, ftalater och triclosan. 100 % cruelty-free, dermatologiskt testade och helt transparenta gällande vilka ingredienser som maskerna innehåller (läs mer på biorepublic.se).

En stor fördel med sheetmasker är enkelheten. Veckla ut duken, placera den på ansiktet, stryk ut alla veck så att det är direkt mot huden och låt verka i 15-20 minuter. Lyft bort masken när tiden gått ut. Skölj inte ansiktet utan massera in all överflödig produkt, för att inte gå miste om några godsaker! 

I månadens box får du testa en av BioRepublics fantastiska sheetmasks.
Klicka här för att beställa novemberboxen Blooming Winter! 

 


Pomegranate Crush Illuminating Fiber Mask
Granatäpple och grönt te ger en mer strålande hud med jämnare hudton.


The Aloe Rescue Revitalizing Fiber Mask
Lugnar torr hud och ger omedelbar fukt. Perfekt att använda när huden behöver en riktig fuktboost!

The Green Tea Detox Purifying Fiber Mask
Ger lyster och hjälper till att reducera uppkomsten av blemmor och orenheter. Ger en antioxidantboost och tar bort överflödigt sebum!

The Cucumber Breeze Soothing Fiber Mask
Lugnar irriterad hud, förbättrar hudens lyster och drar ihop porerna. Innehåller naturligt gurkextrakt, växtkollagen och vitamin E.

Beställ novemberboxen nu för att få testa
en av ansiktsmaskerna. Klicka HÄR!

 

Text Stina Ljungmark

Inga taggarOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert