Spoiler

HUDA Beauty Liquid Matte Lipstick: Nudefärgat Är Tillbaka!

Lyft trendfaktorn på din everyday-look till nästa nivå genom att uppdatera färgpaletten i din sminkväska. I höst och vinter gör matta nudefärger stark comeback – inte minst när det kommer till läppar! Den matta, neutrala läpptrenden passar perfekt både till din dags- och kvällsmake. Din dagslook ser snabbt mer fixad ut, medan ett par nudefärgade läppar även blir det ultimata komplementet till din mer sminkande festmake. Sotade ögon + matta läppar = sant!

De subtila nyanserna är lättburna, smickrande och passar dessutom alla outfits. Några stjärnor som fattat storheten i hypen är Gigi Hadid, Kylie Jenner och givetvis sminkdrottningen Huda Kattan. Nu är det dags för dig att testa! I novemberboxen Blooming Winter (beställ!) får du Liquid Matte Lipstick från HUDA Beauty i full size i en av de trendiga nyanserna ‘Venus’ eller ‘Crush’. Läppstiften har ett värde över 210 kr! Den matta formulan är otroligt skön att bära då det exklusiva innehållet bland annat är berikad med antioxidanter som bibehåller läpparnas naturliga mjukhet. Den fjäderlätta formuleringen är lättapplicerad och nyansen intensifieras och blir matt när den appliceras. Läppstiftet har dessutom lång hållbarhet och sitter hela dagen (och natten!) – så risken finns att du till och med glömmer bort att du bär det!

BESTÄLL NOVEMBERBOXEN FÖR ATT FÅ TESTA HUDA BEAUTY LIQUID MATTE LIPSTICK HÄR! ENDAST 159 KR.

Fixa looken! Spana in när våra brittiska Glossybox-kollegor testar läppstiftet i nyanserna ‘Venus’ och ‘Girlfriend’.

Huda Kattan – Queen of Instagram & makeup

Med nästan 29 miljoner följare på Instagram och en fantastiska YouTube-kanal fylld med användbara smink-tutorials så är skönhetsbloggaren Huda kattan minst sagt en sociala medie-sensation! År 2013 lanserade hon sitt numera hyllade sminkvarumärke HUDA Beauty, som är baserat i Dubai där hon nu bor.

I dag erbjuder varumärket ett brett utbud av allt från lösfransar till otroliga ögonskuggspaletter, contour-kits och läpprodukter. Huda Kattan är själv ett stort fan av matta nudefärger, vilket hon gärna visar upp i sin egen feed.

Gigi Hadid rockar 60-tals looken med bravur! De matta läpparna sätter pricken över i:et.

GLOSSYBOX ambassadören Chloe Lloyd‘s go-to nyans är dark-nude.

 Kylie Jenner, som byggt upp sitt imperium på just matta läppstift, i en trendigt nudefärgad nyans.

BESTÄLL NOVEMBERBOXEN FÖR ATT FÅ TESTA HUDA BEAUTY LIQUID MATTE LIPSTICK HÄR! ENDAST 159 KR.

Psst! Du har väl inte missat att du får HUDA Beauty Winter Highlighter Palette i full size (värde 450 kr!) i GLOSSYBOX Limited Edition Adventskalender 2018?


Beställ Adventskalendern nu för att ta del av minijulafton varje dag i december hela vägen fram till jul. Adventskalendern har ett värde över 4300 kr och blir din för endast 1299 kr. Klicka HÄR för att säkra ditt exemplar innan den säljer slut igen!Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert