Tips & Tricks

Maxad volym med TONI&GUY


Låt håret bli höstens bästa accessoar med hårstyling signerad Toni&Guy. Satsa på en hårspray som ger maxad volym och stadga som håller dag som natt.

 

Det ikoniska märket Toni&Guy är skapat med inspiration från Londons storstadspuls och kreativitet. Sedan starten 1963 har målet varit att föra samman hår och mode för en genomtänkt stil, från topp till tå. Enligt Toni&Guys devis ska du se håret som din främsta accessoar. Deras kompletta sortiment hjälper dig på vägen att hitta din egen look, genom att tänja på gränserna.

I oktoberboxen fick några glossies testa Body Amplify Creation Hairspray – en hårspray som håller frisyren på plats med medium hold. För alla som vill uppnå maximal volym med en glansig finish är denna spray ett måste! Du får en glamourös volym från rot till topp. Sprayen gör det enkelt att styla håret precis som du vill ha det, lätt volym till vardags eller ett stort partyhår, utan stelhet eller statisk elektricitet. Spraya jämnt över stylat hår eller spraya innan värmestyling för ett mer hållbart resultat. Stadgan kontrollerar håret så att din frisyr håller hela dagen (och natten)!

Psst – klicka här för att läsa omdömen om produkten!


Du hittar Toni&Guys Body Amplify Creation Hairspray på bland annat H&M och Åhléns. Pris: 99 kr/250 ml.

Text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert