Tema

Blooming Winter med skönhet från HUDA Beauty och The Body Shop🌹

November är mellanmånaden som kommer efter oktobers färgglada höstprakt och innan julens glittrande festligheter. Grå och trist, enligt vissa. Men varför spara på allt krut till december? Blomma ut redan nu och förbered dig inför vintern med månadens specialdesignade box Blooming Winter!

Vi har fyllt boxen med en spännande blandning av produkter med allt från makeup till hudvård. Ett varumärke som äntligen gör premiär i Glossybox är HUDA Beauty – du känner säkerligen igen det trendiga och hyllade sminkmärket från ditt Instagramflöde! Du får även testa en exklusiv limited edition-utgåva från glossy-favoriten The Body Shops nylanserade julkollektion. Som alltid innehåller boxen fem spännande skönhetsöverraskningar och blir din för endast 159 kr.  Mer än så avslöjar vi inte riktigt än – om du är nyfiken på spoilers kan du alltid hålla utkik här och på vår Instagram!😘

Inte prenumerant än? Klicka här för att beställa boxen!

Månadens box tjuvstartar julen med ett perfekt paket av beauty-goodies!
Klicka här för att starta din prenumeration idag och få Blooming Winter som första box!

Klicka här för att beställa novemberboxen Blooming Winter!Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert