Spoiler

25 oktober släpps GLOSSYBOX Limited Edition Julbox!✨(tillfälligt slut)

REDAN NU FÅR DU GLÄNTA LITE PÅ LOCKET… 

…till lyxiga GLOSSYBOX Limited Edition Julbox 2018!

Den 25 oktober klockan 10.00 släpps äntligen årets välfyllda julbox – och i denna drömlika skönhetsklapp ryms enbart det bästa. Boxen har ett värde över 1400 kr och innehåller en lyxig blandning av nio (!) spännande produkter som tar dig från preppet inför julfestligheterna till att sätta pricken över i:et på din nyårslook.

Innehållet består av en maxad blandning av härliga bästsäljare och nyheter som sätter guldkant på julen. I den guldskimrande boxen finner du nio fantastiska produkter till ett värde över 1400 kronor från Maria Nila, Whamisa, Mavala, The Body Shop, Emité Make Up, Clarins, Hey Honey, Seche och Nabla Cosmetics.

Årets härligaste julklapp till dig själv och alla dina vänner blir din för endast 339 kronor!

Limiterat antal – se till att säkra årets bästa skönhetsjulklapp den 25 oktober klockan 10.00! 

Klicka här för att läsa mer!

Inga taggarOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert