Tema

Oktoberboxen Flawless Fall – med superprodukt från Benefit!✨

Prepare for a Flawless Fall!

Omfamna en naturligt vacker höstlook med produkterna i oktoberboxen!

För oss på GLOSSYBOX innebär Flawless Fall att tillsammans med er glossies förenas i vårt skönhetsintresse i jakt på wow-produkterna som får oss att stråla inifrån och ut. GLOSSY Mag frontas dessutom av den framgångsrika influencern Ditte Svanfeldt som i fjol utsågs till årets inspiratör av tidningen Mama. Ditte använder inte supermycket smink till vardags men är alltid noga med sin hudvårdsrutin. Låt dig inspireras av hennes höstrosiga look (med hjälp av produkterna i månades box, såklart!).

Denna månad har vi sållat i skönhetsdjungeln och valt ut de absolut bästa produkterna som förbereder dig för en riktigt härlig beautyhöst. En av de fantastiska godbitarna du får testa kommer från Benefit– mer än så avslöjar vi inte riktigt än…

Inte prenumerant än?
Klicka här för att beställa Flawless Fall ?Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert