Spoiler

Invisibobble: En skonsammare hårsnodd!


Invisibobble syns överallt och du har kanske undrat vad grejen är. Eller så har du redan testat och upptäckt en ny favorit. Vi reder nu ut alla frågetecken om de spiralformade hårsnoddarna som tagit oss med storm!

Invisibobble har blivit en storfavorit hos många. Om du inte redan testat kanske du undrar varför? Jo, den härinnovativa spiralformade hårsnodden har många fördelar i jämförelse med klassiska snoddar. Invisibobbles är både slitstarka och hygieniska. Eftersom de är tillverkade av plast passar de utmärkt att använda i både torrt och vått hår, utan trassel.

Invisibobbles är kända för att vara skonsamma för håret. När de är invirade i håret fördelas trycket jämnt så att det inte enbart sliter det översta lagret av håret. Den innehåller inga metalldelar som andra hårsnoddar gör och varken formar eller lämnar märken på håret.Den här månaden får några glossies testa en Invisibobble från den limiterade Cirkus-kollektionen. Vi kan inte få nog av dessa söta metalliskskimrande snoddar!

Text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert