Spoiler

Jill Johnson och Kristin Kaspersen frontar #generationEucerin

I över 100 år har Eucerin levererat trygga och effektiva produkter som är särskilt utvecklade för känslig hud. #generationEucerin handlar om de band som finns mellan människor genom hela livet. Relationer som ger glädje och trygghet. Precis som Eucerin hjälper huden att må bra, genom livets alla faser.

Eucerins historia började för över 100 år sedan. Varumärket har sedan starten präglats av forskning och ett nära samarbete med dermatologer. Det innebär att samtliga produkter från Eucerin har vetenskapligt bevisad effekt och är skonsamma för huden.

Alla Eucerins produkter ska lösa ett problem och hjälpa huden att reparera sig själv. Ingredienserna är noggrant utvalda för att reducera risken för allergier och reaktioner. Produkterna är trygga och effektiva, speciellt utvecklade för känslig hud.

Konceptet #generationEucerin handlar om människor och relationer, oberoende av ålder. De band som finns mellan människor genom hela livet där grunden är äkta och ärliga relationer som skänker glädje och trygghet. Eucerins ambassadörer utstrålar precis detta, att band mellan generationerna kan se olika ut men vara lika starka och de får oss att må bra. Precis som Eucerins produkter hjälper huden att må bra, genom olika faser i livet.

Eucerin presenterar fyra ambassadörer för #generationEucerin. Kristin Kaspersen, en välkänd och mycket omtyckt författare och programledare, tillsammans med sin äldste son Filip Kaspersen Lamprecht, modell och TV-stjärna. Kristin har alltid tagit hand om sin hud. Genom åren har hon blivit noggrannare med sina rutiner men hon har alltid tyckt att det varit viktigt med god hudvård, både för sin och sina barns hud.

Duo nummer två är den folkkära artisten Jill Johnson, tillsammans med sin bonusdotter Felicia Fleischer Werner, entreprenör och smyckesdesigner. #generationEucerin är enligt Jill en fin och genuin generationskampanj och hon är glad och stolt över att få vara ambassadör tillsammans med Felicia.

”Inte ens ett hektiskt turnéliv kan hindra mig från en ordentlig rengöring innan läggdags.” – Jill

I septemberboxen får några glossies testa Eucerin Aquaphor Soothing Skin balm – en riktig superprodukt för torr och sprucken hud. Krämen stödjer hudens förnyelse och bidrar därmed till reparationsprocessen av torr, skadad eller irriterad hud.Den innehåller endast sju ingredienser vilket gör att den är mycket skonsam och kan användas av alla, även spädbarn från 3 månader.Vi tycker den är toppen för att smörja in torra nagelband, armbågar och hälar. Hoppas att ni som får testa gillar den lika mycket som vi på Glossybox!

Inte prenumerant än? Klicka här för att beställa månadens box.

Text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert