Spoiler

Revlon leverar unikt hårvårdskoncept!

Upplev ett unikt koncept inom hårvård! Den här månaden får några glossies testa leave-in-sprayen från Revlon som behandlar håret med hela tio fördelar.

Hur ser ditt drömhår ut? Revlon tar dig ett steg närmre med den härliga leave-in-sprayen Uniq One Hair Treatment som återuppbygger, stärker och skyddar håret med en formula som passar alla hårtyper. Den är enkel att använda: fördela produkten jämnt i fuktigt hår och styla sedan som du önskar. Vid användning i torrt hår fördelas produkten i händerna och appliceras sedan i längder och toppar.

Uniq One Hair Treatment kommer i fyra varianter; Original, Coconut, Lotus Flower samt nyheten Green Tea. Det här unika konceptet passar alla och lämnar håret mjukt, glänsande och ljuvligt väldoftande. Den smarta multiprodukten gör andra produkter överflödiga


10 UNIKA EGENSKAPER

1. Återuppbygger skadat hår

2. Tillför glans och eliminerar frissighet

3. Skyddar vid värmestyling

4. Gör håret silkesmjukt

5. Färgbevarande med UVA/ UVB-skydd

6. Gör håret lättare att styla

7. Gör håret medgörligt

8. Ger en hållbar frisyr

9. Förebygger kluvna toppar 10. Ger naturlig fyllighet

 

 

 

Text Stina LjungmarkOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert