Spoiler

Bli en show stopper med höstens snyggaste glans från Steve Laurant!

Förstärk din vardagslook med färg!

Budskapet vi vill förmedla med månadens Glossybox är enkelt: våga vara den du är! Med månadens box krattar vi manegen så att du kan hitta just din look. Var klassisk, lekfull eller utmanande. Ta ut svängarna, förnya eller förstärk din egen stil och bli stjärnan i din egen föreställning! Vårt bästa tips för att snabbt hotta upp din vardagslook är att addera färg till läpparna.

Steve Laurants Lipgloss i färgen ”Red Dress” är högpigmenterat och kan byggas på till önskvärd färgintensitet, vilket gör det mer lättburet än läppstift. Formulan är underbart len och har dessutom lång hållbarhet.

Läppglanset från Steve Laurant och ögonskuggspaletten från Trifle Cosmetics är två av produkterna alla glossies får testa i  Beauty Circus, som har ett värde över 600 kronor.

Inte prenumerant än?

Klicka här för att beställa månadens box för endast 139 kr!Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert