Spoiler

Rustad för livets alla utmaningar med NIVEA!

Svett är en del av livet – en rolig del! När du tränar, dansar, jobbar eller skrattar så svettas du. För livets alla små utmaningar lanserar NIVEA en ny serie antiperspiranter som testats på personer i det verkliga livet.

NIVEA Dry är Sveriges mest köpta deodorant och kommer nu med en ny för- bättrad formula. Dessutom lanseras nyheten NIVEA Deodorant Dry Fresh Female (36 kr/50 ml). Den har en krämig och pudrig konsistens och ger en långvarig, torr känsla så att du kan känna dig bekväm och skyddad i alla situationer.

Antiperspiranter testas vanligtvis under kontrollerade former i ett laboratorium. Utöver dessa mer traditionella tester har NIVEA utvecklat en ny, innovativ testmetod som kommer närmare våra verkliga behov – en smart t-shirt för svettanalys! T-shirten har analystrådar som registrerar information om kroppstemperatur, rörelse och svett i olika verkliga situationer. Detta gör det möjligt för NIVEA att ta fram produkter som garanterat fungerar och håller dig torr och fräsch när det verkligen gäller.

Den moderna blomsterdoften i NIVEA Deodorant Dry Fresh Female ger en känsla av fräschhet och effektivt skydd under hela dagen – så att du kan möta livets alla små utmaningar!

Glöm inte att recensera produkten och tjäna GLOSSYCredits genom att logga in på din sida på glossybox.se!

Text Stina Ljungmark

Inga taggarOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert