Spoiler

Säkra din GLOSSYBOX x Look Good Feel Better Limited Edition NU!

Välgörande skönhet i limiterad utgåva!

GLOSSYBOX x Look Good Feel Better Limited Edition är äntligen här – beställ boxen innan den tar slut! Denna lyxiga limited edition-utgåva är ett samarbete med det humanitära programmet Look Good Feel Better, som sammanför cancerdrabbade kvinnor genom makeupkurser.

Boxen är till bredden fylld med hela 11 skönhetsprodukter till ett värde över 1200 kronor och blir din för endast 339 kronor. Från L300 får du fuktboostande Intensive Moisture Face Serum, och från Mavala ett nagellack i höstens metallicskimrande trendfärg Buenos Aires. Philosophy bjuder på en blommig doftsensation i form av Amazing Grace Ballet Rose, med noter av ros, pion, exotisk lychee och sensuell mysk. Detta vill du inte missa!

Vår mest välfyllda box någonsin släpps i begränsat antal –
säkra din box innan det är för sent!

 KÖP NU

*Detta är en limited edition-utgåva som säljs utöver ordinarie prenumeration. Begränsat antal, först till kvarn gäller.

Inga taggarOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert