Spoiler

Spoiler alert: skönhet från Clarins, Lumene, Nuxe och många fler!

Vår mest välfyllda box någonsin!

Måndag den 27 augusti kan du som prenumerant äntligen beställa GLOSSYBOX x Look Good Feel Better Limited Edition! Bland 11 härliga skönhetsprodukter som gör dig mer än redo för den nya säsongen får du Lähde Pure Arctic Miracle Bi-Phase Micellar Water – ett djuprengörande micellärvatten från Lumene.

Från glossyfavoriten Clarins får du Instant Light Natural Lip Perfector. Njut av återfuktade vanilj- och koladoftande läppar med oemotståndlig glans. Du får även ljuvliga ansiktscremen Nuxe Crème Fraîche/Riche som mjukgör, skyddar och lugnar huden. En perfekt höstboost!

Allt detta och ytterligare 8 fantastiska produkter blir ditt för endast 339 kronor!
Totalt värde över 1200 kronor.

LÄS MER


*Detta är en limited edition-utgåva som säljs utöver ordinarie prenumeration. Begränsat antal, först till kvarn gäller. Som prenumerant får du 24 h förtur till lanseringen. Håll koll på mailinkorgen den 27/8 – dit skickas din unika köplänk.

 

Inga taggarOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert