Intervju

No more bad hair days!

Möt den nya säsongen med ett nytt hårsjälvförtroende! Ge ditt hår de bästa förutsättningarna så att var dag ska bli en bra hårdag. Serumet Sealed Ends reparerar din slitna sommarfrisyr och ger dig ett starkt, mjukt hår med förnyad glans.

Sann skönhet handlar om självförtroende, därför samarbetar BC Bonacure med ett gäng starka, kvinnliga influencers. En av dem är svenska Sendi Skopljak.Vad betyder vackert hår för dig?

– Vackert hår får mig att känna mig självsäker och tro på mig själv. Det hjälper mig att vara den person jag är i dag, säger Sendi.

”Vackert hår får mig att känna mig självsäker och tro på mig själv.”
– Sendi Skopljak @skopljak

Sommarens sol och bad är slitsamt för håret och på hösten är det ofta i behov av en rejäl uppfräschning. Visste du att skadat hår kan repareras? När håret är skadat förlorar det sin hälsosamma lyster och glans. Det hjälper inte att bara dölja skadorna, utan håret behöver en produkt som kan reparera det på djupet. Med BC Bonacures hårvårdsserie Peptide Repair Rescue kan upp till tre års skador återställas. Krämserumet Sealed Ends (199 kr/75 ml) försluter och förebygger kluvna hårtoppar. Det ger näring, tämjer friss och gör topparna mjuka och släta.

Hemligheten bakom Sealed Ends ligger bland annat i den återuppbyggande teknologin Cell Perfector som finns i hela serien, samt peptider, korta aminosyrekedjor som har till uppgift att återuppbygga skador i hårets inre struktur och som till exempel förekommer i hudvård för att främja hudens elasticitet. Resultatet blir ett omedelbart och synligt reparerat hår med strålande glans och mjukhet, så att du kan få en bra hårdag – varje dag!

Text Stina Ljungmark


Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert