Tips & Tricks

Fuktboosta huden med bästsäljaren från Origins

Nyckelingrediensen för maximal återfuktning? Avokado!

Cravear även din hud fukt i mängder så här i sommarhettan? Solens skadliga UV-strålar i kombination med vind, saltvatten och dagliga miljöangrepp tenderar att torka ut huden. Släck törsten med Drink Up™ Intensive Overnight Mask från Origins!

Avokado är en av den antioxidantberikade ansiktsmaskens nyckelingredienser, som på grund av sina fuktgivande egenskaper länge använts inom hudvård för att skydda och motverka torrhet. Utöver avokado innehåller den bland annat även aprikoskärnolja och japanskt sjögräs, som reparerar hudens barriärfunktion för att förhindra framtida uttorkning och tecken på för tidigt åldrande.

Precis som namnet avslöjar så appliceras Drink Up™ Intensive Overnight Mask innan du går och lägger dig. Den gör alltså hela jobbet under natten – allt du behöver göra är att sova! Masken boostar huden med fukt, och förebygger samtidigt uttorkning. På morgonen känns huden uppfriskad, återfuktad och underbart silkeslen. Använd två gånger i veckan eller vid behov.

 

 Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert