Uncategorised

Älska ditt hår!

OGX vill uppmuntra alla att bli bästa vän med sitt hår! Därför har de skapat produkter med näringsrika ingredienser som tar fram det bästa med dig och ditt hår. Ett vackert hår utan krångel, helt enkelt.

OGX har något för alla hår. Bland deras otroligt breda utbud finns serier för allt från torrt hår till de som vill fräscha upp hårbotten. Det är produkter med näringsrika, stärkande och vårdande ingredienser som arbetar för att förbättra hårets kvalitet på djupet. De ger ditt hår kraft, glans och mer dimension som gör att det lättare kan stå emot yttre utmaningar som väder och vind. Alla produkter är även SLS- och parabenfria. Något som vi på Glossybox gillar särskilt med OGX är att deras produkter är berikade med dofter som får ditt hår att dofta oemotståndligt gott!

Mannen bakom hårvårdsmärket OGX, Todd Christopher, kommer från en släkt där frisöryrket var den gemensamma nämnaren. Redan när han var 22 år öppnade han sin egna hårsalong och det var här han upptäckte det som långt senare skulle bli en framgångssaga. Han ansåg att utbudet för hårvård med salongskvalitet var otroligt begränsat i vanliga butiker. Det här var något som han ville ändra på: 2006 lanserades äntligen varumärket OGX med hårprodukter tillgängliga för alla och som inte bara fanns på salonger.

 Klicka här för att prenumerera! 

 

Text Louice Tapper Florén bild PinterestOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert