Intervju

Skrubba med kaffe!

Håll huden underbart mjuk efter sol och bad. BodyBoom Coffee Scrub exfolierar huden samtidigt som de naturligt vårdande ingredienserna ger näring. Ett sommarmåste med andra ord!

Wow effect! Det är det första utlåtandet efter att några på Glossy-kontoret fått testa kaffeskrubben från BodyBoom. Direkt efteråt märks en stor skillnad på huden och effekterna efter att ha använt skrubben regelbundet under några veckors tid är ännu mer talande.

Så varför är just BodyBoom Coffee Scrub (59 kr/st) så bra? Jo, den gör huden mjukare och lenare genom att exfoliera huden, så döda hud- celler försvinner. Den ökar samtidigt hudens elasticitet, motverkar celluliter och ger näring åt huden. Skrubben förbereder huden inför applicering av fuktkräm och gör det lättare för huden att ta upp fukt. Att massera in en skrubb ökar också blodcirkulationen vilket leder till fördelar för hela kroppen.

Kaffeskrubben är enkel att använda. Börja med att duscha i minst två minuter. Ta ungefär en matsked av kaffeskrubben och applicera över hela kroppen. Massera i cirkulära rörelser. Ett tips är att alltid massera i riktning mot hjärtat för att främja blodcirkulationen. Låt verka i 5 – 10 minuter för att låta huden absorbera alla fantastiska ingredienser. Skölj av med varmt vatten och njut av mjuk, väldoftande hud. Du kan även använda skrubben i ansiktet, massera varsamt med lätt hand. Koffeinet kan orsaka en lätt stickande känsla, men det är inte farligt och visar att produkten fungerar. Använd regelbundet cirka 2 – 3 gånger i veckan för bästa resultat.

Den här månaden får några glossies testa BodyBoom Coffee Scrub, som får huden att se bättre ut än någonsin förr!

 Klicka här för att prenumerera!

 

Text Stina Nilsson

Inga taggarOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert