Tips & Tricks

Använd dina GLOSSYCredits på lookfantastic.se – sommarens ultimata produkter!

Du vet väl att du samlar GLOSSYCredits varje gång du får hem en månadsbox, fyller i dina enkäter eller när du värvar en vän?

Dina GLOSSYCredits kan du använda för att då rabatt på våra Limited Edition-boxar – men även på hela utbudet på Lookfantastic.se! 

Shoppa dina favoriter från boxarna i full size, eller upptäck dina nya must haves. Nedan finner du några av våra favoriter för en riktigt härlig morgonrutin!

Starta morgonen med en lyxig ansiktsmask

Unna dig själv en härligt rengörande kolmask! Perfekt att applicera innan duschen på morgonen. Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask to Clear Pores rensar porerna och lämnar din hy strålande fräsch – på endast 10 minuter! Klicka på bilden för att shoppa!

Väldoftande kroppskrubb!

Njut av en extra väldoftande och vårdande dusch med The Ritual of Sakura Body Scrub från Rituals! Denna goding är berikad med fuktgivande organisk rismjölk och körsbärsblom, och dess mjukgörande oljor bidrar till en underbar exfoliering som tar bort döda hudceller och lämnar huden mjukare än någonsin tidigare! Klicka på bilden för att shoppa!

Kärlek till ditt hår

Passa under tiden på att ge kärlek till ditt hår med denna inpackning!
Aveda Damage Remedy Intensive Restructuring Treatment rengör håret samtidigt som  den återfuktar och hjälpa till att reparera torrt, skadat och kemiskt behandlat hår med en konditionering organisk växtbaserad blandning och lämnar det mjukt och glansigt. Klicka på bilden för att shoppa!

Glansigt svall

Keratin Silicone Complex, Joico K-Pak Protect & Shine Serum skyddar och polerar håret medan de tätar håret fribrer och minimerar kluvna toppar och friss. Ditt hår kommer att kännas glansigt, friskt och luftigt. Ge håret näring och fukt med K-Pak Protect & Shine Serum. Det skyddar även mot ytterligare skador, så att håret kan bli starkt och friskt. Klicka på bilden för att shoppa!

Lystergivande serum

Vichy Mineral 89 Serum har efter sin medverkan i Glossybox visat sig vara en riktig storfavorit – vi förstår varför! Använd den efter rengöring och innan dagkräm. Serumet är intensivt återfuktande, skyddar mot miljömässiga föroreningar och motverkar tecken på stress och trötthet. Klicka på bilden för att shoppa!

Möt dagen med återfuktad hud!

En återfuktande dagkräm är ett måste – inte minst under sommaren, när huden i högre utsträckning utsätts för sol, vind och vatten. Clinique Moisture Surge Intense är en oljefri ansiktskräm som omedelbart tillför fukt till torr hud. Huden lämnas mjuk, lugn och smidig. Klicka på bilden för att shoppa!Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert