Tips & Tricks

Get the look: Desert Beauty

Öknens heta vindar sveper över oss och vi inspireras av naturens varma färgskala. Vi kombinerar makeup i matta och skimrande toner för ett vackert sommarglow.

1

EN BRA BAS Börja med att applicera en lätt foundation som låter din egen färg stråla igenom. Bygg upp en bronzig hudton genom att applicera en bronzer på de högsta punkterna i ansiktet. Lägg på Hi-Definition Perfecting Powder från Manna Kadar med hjälp av en stor puderborste för att fixera looken och bli av med oönskad glans.

 

2. ÖGON OCH LÄPPAR Brunbeiga ögonskuggor ger ett mjukt men dramatiskt intryck. Var sparsam med eyeliner och mascara. Lägg en guldfärgad highlighter ovanpå ögonlockets mitt och inre vrå samt kind- benets högsta punkt. Rama in läpparna genom att applicera en Lip Liner i nyansen ”Rosewood” från KARL LAGERFELD + MODELCO.

”Den här månaden har vi tagit sikte på ett exotiskt ökenlandskap. Vi inspireras av dessa varma breddgrader och satsar på en bronzig look där skimrande och matta produkter ger en strålande sommarlook.”


3. MATT LÄPPSTIFT Måla läpparna med Matte Liquid Lipstick i nyansen ”JU JU” från Contour Cosmetics. Detta matta, högpigmenterade läppstift skapar en spännande kontrast till hudens bronziga lyster.


FRISYR: Skapa sommarens skönaste frisyr genom att kamma håret bakåt och fäst upp det. Börja med en stram knut och dra ut slingor för att få en mer bohemisk look.

 

 

Text Stina Nilsson fotograf Pernilla Sjöholm modell Megan E./Nouveau Model AgencyOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert