Tips & Tricks

Sommarlyster med nya sockerskrubbar!

Problem med grov, glåmig eller oren hy?
Skrubba bort problem- huden med de nya naturliga sockerskrubbarna från L’Oreal Paris. Perfekt för att ge huden ny lyster i sommar!

Nya serien Smooth Sugars (129 kr/50 ml) från L’Oreal Paris består av tre olika ansiktsskrubbar, anpassade för att vara lystergivande, rengörande och vårdande. De innehåller en unik kombination av särskilt utvalda exfolierande ingredienser. Smooth Sugars passar både ansikte och läppar, samt samtliga hudtyper.

1. Lystergivande Smooth Sugar Glow Scrub gör så att huden fullkomligt strålar! Den innehåller bland annat acaipulver, druvkärneolja och monoiolja som har återfuktande och vårdande egenskaper. Den mjuka och lätta formulan ger en silkeslen hud.

2. Rengörande Smooth Sugar Clearing Scrub innehåller kiwikärnor som exfolierar huden, verkar mjukgörande samt reducerar pormas- kar. Formulan innehåller även essentiella oljor från pepparmynta som är känd för sina lugnande egenskaper.

3. Vårdande Smooth Sugar Caring Scrub innehåller kakaosmör och kokosnötolja, kända för sina närande, vårdande och skyddande egen- skaper. Denna skrubb passar särskilt bra för känslig hy.

Gör så här:

 

Applicera skrubben med torra fingrar på ren och torr hud. Tillsätt lite varmt vatten och massera försiktigt på ansiktet med cirkulära rörel- ser. Undvik ögonpartiet. När sockret har smält, skölj med varmt vatten. Använd upp till tre gånger i veckan. Kan också användas på läpparna för att göra dem mjuka och släta samt förbättra hudens textur (så att ditt läppstift sitter bättre!).

 Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert