Uncategorised

En doft av guld

Women’Secret vill bidra till att göra livet roligare och är skapat för och av kvinnor. Förra sommaren var de med i Glossybox för första gången med sin doftserie, nu lanserar de nyheten Gold Seduction. En elegant och glamorös parfym!

Det spanska varumärket Women’Secret är kanske mest kända för sina vackra underkläder och badkläder. De riktar sig till moderna, innovativa och nyfikna kvinnor i alla åldrar som vill leva ett roligt och bekymmerslöst liv. De producerar även sina egna parfymer som verkligen lättar upp stämningen. För att utveckla dofter som verkligen står ut samarbetar de med det spanska parfymhuset Tailored Perfumes. De är i sin tur en del av Air-Val International group, en gigant inom branschen som tillverkar mer än 300 olika parfymer på en 20,000 kvadratmeter stor yta. De vet hur man skapar en bra parfym helt enkelt!

Nu lanserar de en ny spännande doftnyhet: Gold Seduction EdP, en beroendeframkallande parfym för kvinnan som vill känna sig glamorös och sensuell. Det är en lyxig kvällsparfym med fräscha och fruktiga toner av citrus och röda bär. När du sprayar på parfymen kommer du först känna toppnoter av hallon, bergamot, citron och mandarin. Efter ett tag kommer hjärtnoterna träda fram: persika, jasmin och vita blommor. Slutligen efter minst 30 minuter kommer du känna doften av basnoterna som är patchouli, cashmeran, vanilj, cederträ och mysk. Tillsammans skapar topp-, hjärt och basnoterna en elegant och sofistikerad doft som passar perfekt på sommarens alla spännande middagar, dejter och fester.

Vi älskar gulddetaljerna och att även själva parfymen är berikad med ett fint guldglitter – som ger ett härligt somrigt glow!

Text Louice Tapper FlorénOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert