Tips & Tricks

Så fixar du den perfekt blonda nyansen

Drömmer du om den perfekta, svala blonda färgen? Nu kan du enkelt slippa oönskade gula skiftningar, samtidigt som du även vårdar och skyddar ditt hår mot solens skadliga UV-strålar.

Många blondiner upplever problem med oönskade, gulaktiga toner i håret – inte minst nu när solen tittat fram. Oavsett om den gula tonen härstammar från solexponering eller en mindre lyckad hemmafärgning (vi är många som varit där – don’t panic!) så är Schwarzkopf Blonde Anti-Yellow Spray lösningen på problemet!

Den unika formulan innehåller violetta pigment som dämpar gula skiftningar

Det färgkorrigerande spraybalsamet bidrar effektivt till att neutralisera guldiga toner och ger ett strålande, svalt resultat. Tips! Använd så ofta du bara vill för att uppnå önskat resultat – sprayen bidrar till att stegvis fixa den perfekta, kalla nyansen. Den innehåller dessutom vårdande mineralpartiklar och UV-filter.


Pssst! Denna goding får några av er testa i månadsboxen The Map Box!

Inte prenumerant än? Klicka HÄR!

 

Text Stina NilssonOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert