Uncategorised

GLOSSYBOX x KARL LAGERFELD + MODELCO Limited Edition Unboxed

Influencern tillika superfrisören Elin Johansson driver bloggen styleelin.com och Instagramkontot @styleelin. Elin blev en av de allra första att testa vår nylanserade GLOSSYBOX x KARL LAGERFELD + MODELCO Limited Edition.

Läs hennes egna ord om boxen och de härliga produkterna i den! (Varning för spoilers!)

Pssst! Om du inte redan beställt ditt exemplar av boxen kan du göra det  här!

”Hej vänner! 

Åh, jag fick hem en magisk Glossybox igår och jag märkte att det var något annorlunda, det stod KARL LAGERFELD på den. Jag blev direkt riktigt nyfiken, tydligen gör Karl och det hypade australienska sminkmärket MODELCO en sminkkollektion tillsammans. Karl står givetvis för designen, vilken box alltså.

Dom kommer lansera 50 skönhetsprodukter tillsammans för ansikte, läppar, ögon och accessoarer. Det var längesedan jag tipsade om smink känns det som, nu under sommaren använder jag lite smink och försöker hålla mig BUS:ad istället. Men när man får hem detta kit slår sminkhjärtat igång.”

”Just i denna box ligger det sex olika produkter till ett värde över 1300 kr.”

”Jag blev mest intresserad utav rouget och sen svarta kajalpennan. Det är även en borste, läppenna, läppstift och läppglans.”

”Det röda läppstiftet kände jag direkt att min vän Johanna ska få, kommer passa henne riktigt bra. Ser ni pigmenteringen på kajalen? Måste testa… Ni kan kika in denna box HÄR om ni vill, jag vet att det är begränsat antal.”

BESTÄLL BOXEN HÄR!

Inga taggarOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert