Intervju

Hallå där, Therése Lindgren!

Varför valde du att starta Indy Beauty?

– Jag har saknat prisvärda och bra produkter som dessutom är veganska och cruelty-free på marknaden. Därför valde jag att ta fram mina egna drömprodukter för att möta det behovet.

 

Vilka är dina personliga Indy Beauty-favoriter?

– Eftersom jag älskar hyaluronsyra måste jag säga Moisturising Elixir Serum. Förutom hyaluronsyra innehåller serumet även extrakt från näckros och vit pion, precis som de flesta andra produkter i serien. Extrakt från näckros har en återfuktande, uppfräschande och sammandragande effekt på huden, medan extrakt från vit pion skyddar huden och ger lyster och jämn hudton.

Vad är ditt bästa hudvårdstips?

– Ett av mina bästa tips är att blanda några droppar av ansiktsoljan i min ansiktskräm eller foundation när jag känner att huden behöver extra glow och fukt. Ett annat tips är att lägga ett extra tjockt lager av en fuktmask på kvällen och låta den sitta kvar över natten. Sedan får man inte glömma hur mycket bakterier som samlas i handdukar. Mitt sista tips är därför att köpa små sminkhanddukar som byts dagligen.

Pssst! Nu får du som glossie hela 25 % rabatt på hela sortimentet från Indy Beauty på lyko.se. Uppge kod: lykoindybeauty (gäller t.o.m. 2018-06-30). 

Klicka här för att prenumerera! 

 

 

Text Stina NilssonOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert