Tips & Tricks

Indy Beauty uppmanar till självkärlek

Hudvård som känns bra på alla sätt, det är Indy Beautys signum. De veganska produkterna är både snälla mot huden och omvärlden. Bakom märktet står stjärninfluencern Therése Lindgren. 

Indy Beauty vill att du ska ta hand om dig själv, för din egen skull, och samtidigt behandla andra så som du själv vill bli behandlad. Love yourself, helt enkelt. Hudvårdsvarumärket ägs och drivs av influencern Therése Lindgren, som startade sin karriär som Youtube-stjärna. Hon brinner för djurens rättigheter, skönhet och psykisk ohälsa, och när hon grundade Indy Beauty var helhetsperspektivet viktigt. Som ett av få hudvårdsvarumärken är Indy Beauty certifierade av Djurens Rätt och samtliga produkter är 100 % veganska och producerade i Sverige.

I månadens box får några glossies testa en produkt från Indy Beauty – perfekt för att fräscha upp huden inför sommaren!

Pssst! Inte prenumerant än? Vad väntar du på? 

Klicka här för att prenumerera!

 

 

Text Stina NilssonOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert