Intervju

Kiss Me Karl: Vi avslöjar allt du vill veta om vår senaste Limited Edition!

KARL LAGERFELD + MODELCO

Efter månader av hemlighetsmakeri och ‘hysch’ i GLOSSYBOX-korridorerna kan vi äntligen avslöja att 2018 års första första Limited Edition-box släpps till försäljning Måndag den 21 Maj. Klockan 10.00 öppnar vi upp för alla som förregistrerat sig (så vad väntar du på, bli först att få veta genom att registrera dig här). Efter två timmar, klockan 12.00 öppnar vi sedan upp för alla!

Att boxen varit en stor hemlighet har sina orsaker – vi har nämligen gått ihop med inga mindre än KARL LAGERFELD + MODELCO för lanseringen av deras limiterade Collectible Beauty-linje!

Hur förregistrerar jag mig för att få VIP-access till släppet av boxen?

Vår adventskalender sålde slut på under 4 minuter och vår Limited Edition Curated by Kenza Zouiten var borta efter 48 timmar så först till kvarn är det som gäller när det kommer till våra Limited Editions! Priset på dessa Limited Edition-boxar är 339 SEK och bästa sättet att garanterat bli först med att veta är att förregistrera sig här. Kom ihåg – boxarna säljs utöver våra månadsprenumerationer och du kan köpa hur många du vill (så länge de finns kvar)!

Vad väntar inuti boxen?

För första gången presenterar vi en helt unik GLOSSYBOX som enbart innehåller make up-produkter! I boxen hittar du sex innovativa beauty-produkter (fyra fullstora och två i deluxe mini-storlek) med ett kombinerat värde på över 1300 kr (vilket är 74% mer än vad du betalar)!

Med ett innehåll av allt från ett klassiskt läppkit till lyxigt lystergivande smink är denna box allt du behöver för att skapa en catwalk-inspirerad look. Det här är verkligen det ultimata sättet att testa årets mest spännande kollektion av smarta produkter framtagna i unikt samarbete!

Okej, vad kan jag förvänta mig av samarbetet?

Karl Lagerfeld, en av världens mest välkända modedesigners som har basat över Chanel, Fendi och Chloe har gått samman med det ikoniska, Australiensiska varumärket ModelCO vilka utvecklat prisvinnande BUS, kosmetika och naturlig hudvård i 16 år. Vem är är intenyfiken?

Den hett eftertraktade linjen kombinerar ModelCO’s högkvalitativa formuleringar med Karl Lagerfeld’s definierade uttryckssätt som är sofistikerat, modernt och coolt.

Kollektionen frontas dessutom av ingen mindre än supermodellen Stella Maxwell som ger liv i lookerna – Vi är hooked!

Vem är Stella Maxwell?

Belgisk-födda Stella är frontkvinnan för KARL LAGERFELD + MODELCO-kampanjen. Förutom att tidigare vara känd som ansikte för Max Factor är hon en av de mest välkända av Victoria’s Secrets änglar och dejtar också Twilight-skådespelerskan Kristen Stewart.

Vill du veta mer?

För fler produktspoilers; håll koll på våra sociala media-kanaler samt här där vi kommer avslöja en produkt om dagen fram till lansering den 21 maj (klockan 10.00 för er som förregistrerat er!).

Ett sista tips – förregistrera dig för att vara säker på att få tag på din GLOSSYBOX x KARL LAGERFELD + MODELCOOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert